Gå videre til hovedindholdet

Dansk design - 3 af mine favoritter

Lisbeth Dahl

Jeg kunne slet ikke få mine små hænder ned igen da jeg opdagede dette mærke. Det er så utrolig feminint og passer lige ind i min stil. Lisbeth Dahl produkterne findes både i smykker, vaser, tøj og meget andet. Der er ikke særlig mange der forhandler disse produkter. Jeg fandt produkterne i sinnerup, men jeg ved at der er mange små special butikker som hare mange af deres produkter til salg. Du skal kigge efter boheme inspirerede butikker, som både sælger tøj, smykker og interiør. På deres hjemmeside kan man sidde og forelske sig i produkterne, men som sagt det er svært at finde de forskellige produkter i butikkerne. Derfor vil jeg anbefale at man ved hjælp af dette link: http://lisbethdahl.dk/Find-forhandler.aspx?AreaID=11, finder en forhandler som man evt. kan bestille specifikke produkter hjem igennem.

Rice

Rice er et dansk interiør og design firma. Rice er kendt for farverige melamin og håndmalede italiensk spise stel. Firmaet blev grundlagt i 1998 og er vokset lige siden. Navnet Rice appellerer til den basale fødevare "ris"som i mange lande er grundlag for overlevelse. Jeg er forelsket i Rice på grund af farverne. Trods jeg ikke selv er god til at udfolde mig i farvernes verden, kan man sagtens gøre det på en forholdsvis neutral måde. Til gengæld er deres italienske spise stel så feminint og smukt i mine øjne at det er en "must have".
På hjemmesiden kan man finde mange flere produkter: Rice. Produkterne sælges mange forskellige steder og er også at finde i din lokale inspiration. Du kan også finde andre forhandlere på dette link: http://www.rice.dk/da-DK/Find-Stores.aspx
Denne smukke lampefod mangler kun en simpel sort eller hvid lampeskærm
og så bør den dekorere ethvert soveværelse
Jeg glæder mig til jeg skal have børn. Disse lamper vil helt sikkert være et hit.

Dette forklæde må jeg bare eje!


Housedocter

Housedocter er en dansk familie drevet interiør virksomhed med hovedkontor i Ikast, Midtjylland. I Danmark er Housedocter et meget kendt mærke og har været i vækst siden 1999 og har nu forgrenet sig til forhandlere i udlandet. På deres hjemmeside påstår de at produkterne er stærkt vanedannende, og det vil jeg gerne skrive under på! Det er et smukt design. Produkterne er bygget meget op efter at man skal mixe og blande farver og former. På deres egen hjemmeside kan du se alt hvad de laver. Det er alt fra tasker til bestik. http://housedoctor.dk/kataloger Produkterne kan forhandes i mange forskellige butikker.
Her finder du din nærmeste forhandler: http://housedoctor.dk/find-forhandler


Disse kurve er af mærket housedocter,
der findes  kurve i alle størrelser. 


Anderledes krus til alle dine makeup pensler, blyanter osv.Denne blå vase er jeg helt vild med, den fås i mange farver.Uglen og bogstavet og lysestagen er også af samme mærke


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…