Gå videre til hovedindholdet

Filosofering over livet

I øjeblikket er jeg igang med at studere til lærer. Det er spændende, og jeg kan mærke, at det er noget jeg brænder for. Somme tider kan det være enormt hårdt at studere, især i tider som denne, hvor et modul skal afsluttes. Jeg er ved at skrive en opgave om åndsfrihed og tolerance med henblik på at samtidens skole skal rumme flere forskellige kulturer. Netop dette emne finder jeg utroligt interessant, da jeg også selv vil læse til kristendomskundskabslærer. Det lyder måske lidt tørt for nogen. Min overbevisning er, at der er utroligt mange emner og værdier, der er vigtige at tage fat i som klasselærer.
I en tid, hvor man sidder og er ved at tabe hovedet på grund af to store opgaver er det nu meget dejligt med lidt sol og sommer. Derfor har min fritid gået med at nyde naturen. - Og hvilket fantastisk vejr vi har netop disse dage. Det kan man da ikke andet end at blive glad i låget over. I overmorgen er det fredag. Dagen hvor opgaven skal afleveres og så er der kun en lille måned til at vi skal op og forsvare den til en eksamen. Yes - vi har været så heldige, at vores censor er præst. Hvilket minder mig om, at jeg virkelig bliver nødt til at hoppe tilbage i mine bøger igen. Lige nu er tanken om engang at skulle læse endnu flere religionsfylde bøger ikke særlig sjov. Jeg kan nu godt lide den filosoferen der ligger bag studierne i sådanne bøger. Man må vel tage det sure med det søde - er det ikke, hvad man siger?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…