Gå videre til hovedindholdet

DIY - A way to live

DIY er en meget populær omtale inde for indretning i øjeblikket. Mange er godt klar over hvad det drejer sig om, eller kan ihvertfald danne sig billeder om hvordan det stil-mæssigt ser ud. Hvis i kunne tænke jer at vide helt nøjagtigt hvad det betyder, så følg med her.

DIY er en engelsk forkortelse for "Do It Yourself", som betyder "gør det selv". Man har brugt forkortelsen i mange år omkring huse man selv har bygget, men idag er det blevet en levevej. Det er faktisk blevet en stilart for sig. Hvis man er vild med DIY vil man både vise det positive i at man selv kan skabe ting, men samtiddig er man også betaget af det at skåne og gøre godt for samfundet med at gå meget op i genbrug. For nogle år tilbage havde vi det med at købe noget nyt, smide ud og købe nyt igen. Det er både dyrt men også usundt for miljøet. I dag tænker rigtig mange over klima forandringer, og det er ved hjælp af DIY vi kan gøre en stor forskel alle sammen. Jeg vil gerne indrømme at jeg er en kæmpe fan af denne livsstil, og synes simpelthen at der findes mange fede måder at genbruge ting på. Hvis i har fulgt med i min blog har i nok også opdaget hvor betaget jeg er af dette. Især lægger jeg vægt på at vi skal skåne miljøet og sikre vores børnebørns børn en sund og god levetid. Man kan også sagtens blande denne stilart med mange andre, så der er ingen undskyldninger for at prøve sig frem. Det handler rigtig meget og gode idéer og dem er der tons vis af på nettet!

Hvis i mangler mere information om billederne herunder må i gerne kommentere til dette indlæg. Hvis i har nogle fede idéer i har lyst til at dele med mig rækker jeg armene langt ud efter dem. Hvad er din yndlings DIY?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…