Gå videre til hovedindholdet

Dannelsesrejsen


Nu sidder jeg her igen.. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, er der sket en del ændringer i mit liv, siden jeg sidst var aktiv på bloggen. Jeg vil ikke begynde at undskylde, men det kræver nok alligevel en forklaring.Årstallet var 2013, da jeg skrev mit sidste indlæg herinde. Det var et turbulent år for at sige det mildt. Det var et liv, hvor jeg gjorde alt for at gøre andre glade og tilfredse. Jeg var usikker på mig selv og vidste ikke, i hvilken retning jeg skulle gå. I dag skriver vi 2017 - Meget er ændret. I dag føler jeg mig meget mere sikker på, hvad jeg skal både rent mentalt, men også job-relateret. Jeg vil ikke sige, at jeg fortryder nogle af de valg jeg har truffet, men der er nok enkelte episoder, som jeg gerne ville have været foruden.
Kloge mennesker har fortalt mig, at man skal ramme bunden, før man kan rejse sig op. Jeg må erkende, at jeg var der. En dag stod jeg pludselig med en sportstaske over skulderen en hund i hånden og intet andet. Jeg var hjemløs. Mit liv var forsvundet og jeg troede jeg havde mistet alt, hvad jeg ønskede mig. I virkeligheden havde jeg søde og kærlige mennesker omkring mig, der tilbød mig tag over hovedet, varme brusebade og dejlig mad. Jeg ved ikke om jeg i virkeligheden var blind eller blot havde brug for noget andet. Jeg valgte at takke nej til de mange tilbud og sov hvor jeg kunne. Jeg var på herberger og sov på forskellige bænke rundt omkring i byen. Det var januar-februar, det var vinter, og meget koldt. Når jeg sidder og tænker tilbage på den tid, så tror jeg faktisk, det var det helt rigtige for mig. Jeg havde brug for at mærke, hvad jeg kunne miste og hvad jeg virkelig havde. Den tid har været med til at gøre mig stærkere og jeg er ikke i tvivl om, at den tid var god for mig. Til de mennesker, der åbnede dørene for mig til sidst, vil jeg sende uendelige mange varme tanker. De har givet mig viljen til at kæmpe tilbage.

Meningen med denne blog er ikke, at jeg skal have medlidenhed. Meningen er, at give inspiration og spændende læsning. Meningen er også, at jeg skal give mig selv plads til at reflektere. Derfor stopper jeg lige mit eget mundlort nu. Jeg har det godt og kunne ikke ønske mig noget bedre end her, hvor jeg er i dag. Jeg mistede alle mine materealistiske værdier, men alt jeg i virkeligheden havde brug for var omsorg og kærlighed og de værdier fandt vej der, hvor bølgerne var sværest at komme igennem. Jeg vil gerne indrømme at det ansvar jeg havde til min hund holdt mig oppe gennem kolde nætter. Mit bånd til hende har aldrig været stærkere end det er i dag. Det et en helt særlig venskab jeg ikke kan forklare på skrift og derfor har jeg besluttet, at jeg ikke vil begynde at uddybe dette.

Jeg kan godt mærke, at det ikke er let, at sidde og reflektere tilbage på en tid som den. Dog er jeg overbevist om, at det er vigtigt, at få med i min samling af reflektionen over mit liv. På en måde var derfor ret simpelt, at det var her, jeg skulle starte.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…