Gå videre til hovedindholdet

Long time

Der er gået rigtig lang tid siden, jeg sidst har skrevet herinde og der er derfor også sket rigtig mange ting. Jeg oprettede denne blog for flere år siden. Det gjorde jeg til dels fordi jeg havde en helt masse tanker inden i, som jeg havde brug for at dele (jeg ved ikke, om der er nogen der læser med, men det er heller ikke det mest relevante). Desuden oprettede jeg bloggen fordi jeg altid har haft en masse ideer, som jeg havde brug for blev ført ud i livet. Jeg havde en fornemmelse af, at hvis jeg havde denne blog, så ville det blive lettere at få det gjort. Jeg må nok indrømme at begge årsager groede lidt fast og på baggrund af nogle hårde beslutninger, jeg var nød til at tage i løbet af de sidste par år, har bloggen stået stille.

↭ 

Lige nu ligger jeg i min seng, jeg kan ikke sove og har en kriblende fornemmelse i mine fingre. Jeg savner lidt at skrive. Det handler måske ikke så meget om at dele mine tanker og ideer med andre, men måske er dette mere en form for dagbog for mig selv. Ihvertfald kan jeg tydeligt mærke, at det er en proces for mig at skrive og at det gør noget godt for min psyke. Det er årsagen til, at jeg nu begynder igen. Man kan måske spørge sig selv om, hvorfor jeg så ikke starter fra ny og åbner en helt ny blog. På en måde synes jeg faktisk, at det er rart, at jeg selv kan kigge tilbage på mit liv, hvad der er sket og hvordan jeg har udviklet mig. Ja, faktisk lidt som en dagbog.

Fremadrettet vil der ikke være så mange indlæg om kreativiteter. Det skyldes måske mest af alt, at jeg nu studerer til lærer på lærerseminariet i Aalborg. Det kræver rigtig meget af min tid, hvilket vil afspejle sig i, hvor ofte jeg kommer til at skrive herinde.

Det er min overbevisning, at jeg vil komme til at bruge bloggen lidt igen. Men jeg kan ikke love noget. Nu vil jeg slutte og lægge mig til at sove.
Godnat.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…