Gå videre til hovedindholdet

Vidunderlig MAGI

Jeg skriver indlæg og artikler på et par hjemmeside. Jeg vil referere til linkene senere. Men nu har jeg brugt rigtig lang tid på en helt fantastisk artikel. Den tog mig ret lang tid at skrive, da der var ret meget baggrundsviden, som lige skulle læses op på. Men langt om længe blev artiklen færdig.

Den handler om Rosmarin! Jeg er blevet ret fascineret af hvordan almindelige råvare kan påvirke kroppen og vores sundhed. Man behøver ikke lede ret længe før man finder bunkevis af artikler og blogindlæg om dette. Men det handler om at finde lige præcis det man mangler. Det er en meget stor og anderledes verden at begive sig ud i, men jeg tror på, at men lidt tålmodighed og sult kan man nå langt. Der er selvfølgelig ret mange ting man skal gå og huske på, men man kan med fordel tage en blyant og en stykke papir og skrive de vigtigste ting ned. Jeg har arbejdet med at skrive i længere tid nu, og har får nogle ret fede tekster ud af det. Jeg håber at kunne inspirere mange andre til, at finde den sjove del frem af det sunde liv. Ikke alt sundhed er sjov, faktisk er der ikke ret meget sjovt i det sunde, men det her har alligevel fundet vej til mit hjerte. Det kan hjælpe rigtig mange mennesker med et bedre helbred. Det er ikke bare noget jeg siger, det er jo rent faktisk videnskabelig bevist :)
Denne artikel, som jeg netop har skrevet kan findes under linket: http://www.madmagasinet.dk/artikler/rosmarin.html
På denne side kan i læse alt hvad jeg har skrevet. Der er mange sjove ting, men også de mere alvorlige. Det er vigtigt at tænke på sit helbred, vi lever kun én gang. <3 


Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…