Gå videre til hovedindholdet

Stil lovin & Stil want

Want want want .. 

Long time no see.. Jeg laver endelig et indlæg igen. Wuhu.. Denne gang kommer det til at handle om noget som jeg stadig er meget forelsket i. Inde i mit hovedet ejer jeg det allerede <3

Beton
Vi starter med dette smukke billede af en lejlighed. Jeg er dybt forelsket i beton. Hvordan kan noget der er så simpelt og råt være så smukt og feminint på samme tid? Det er mig en gåde. Hvor om alt ting er, så er det helt igennem fantastisk. Det er et must på mine gulve en dag. Det har været moderne længe, men mon ikke moden bliver ved og ved og ved. Jeg vil ikke kun have det på mit gulv men også som bordplade i køkken og badeværelse. I LOVE IT!<3

Endnu en meget rå med også "back to the nature" inspireret udsmykning, som jeg endnu ikke ejer. Jeg er vild med det som dekoration. 

Et meget smukt og feminint værk malet af en kunstner ved navn Lora Zombie. Hun er meget dygtigt og feminin i hendes værker. Dette værk kan næsten får mig til at græde. Jeg synes det siger mere end 100 ord kan forklare. Det er så smukt og tankevækkende.
Jeg kan bestemt ikke påstå jeg er fan af Holmegaard, da jeg faktisk må indrømme de laver noget skrammel for det meste. Men engang forelskede jeg mig i noget italiensk glas og nu har Holmegaard lavet denne smukke serie: Nordlys, som minder ufatteligt meget om den jeg engang forselskede mig i. Jeg må sige de har gjort det godt. Og så er det ovenikøbet lavet af 100 % genbrugsglas, hvilket gør det endnu mere værd i mine øjne! <3

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…