Gå videre til hovedindholdet

Indretning - Find din egen stil

For mange unge mennesker er det svært at finde deres egen stil. Det kan tage rigtig mange år før man har fundet sig helt tilpas med sine omgivelser. Jeg er selv meget afklaret med min stil, men lader mig stadig inspirerer af blade osv. Jeg tror det er vigtigt hele tiden at holde sig opdateret med hvad der er in, ikke fordi man absolut skal have det, men for at lade sig inspirere til nye ting. Det er sundt at være åben for nyt! Her kommer mit båd på boligindretning.


For mig behøver det ikke være design. Det skal se godt ud med samtiddig skal der også være en hvis komfort med f.eks. stole og sofa. Der er det vigtigt at det ikke kun ser godt ud. Faktisk kan man med denne stil finde rigtig mange ting på loppemarkeder. Man kan sagtens finde disse ting som nye i eksempelvis Ilva og andre dyre forretninger, men mange gange synes jeg charmen ved det antikke går af møblerne. Desuden spare man også en helt masse penge hvis bare man giver sig tid til at lede de rigtige steder. Som man kan se ud fra billederne er jeg meget romantisk inspireret men med et twist af det rå natur look. Jeg er et naturmenneske og derfor synes jeg det er vigtigt at jeg kan afspejle mig selv i mine omgivelser. 

Hvis man vil lede efter inspiration til hvilken stil man er, så kan ILVA's hjemmeside være en stor hjælp. Man kan lade sig inspirerer. Det er mange gange nemmere at se det smukke i en genstand hvis den allerede er blevet sat i en udstilling. 

Mine yndlingsmærker i denne stilart er:


Håber det kan give jer lidt inspiration til at finde jeres egen stil. I er velkomne til at kommentere og dele gode råd og andre lækre hjemmesider.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Find din indretnings stilart

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg er det vigtigt at finde sin helt egen stilart at indrette hjemmet på. Der er mange forskellige stilarter: retro, vintage, moderne rokoko, landstil eller romantisk. Denne hjemmeside kan hjælpe dig et stort stykke af vejen. Man kan sagtens blande forskellige stilarter. Man skal ikke regne med at man kan finde sin stil på en uge. Det er et livs projekt! Igen vil jeg anbefale at finde inspiration på nettet, eksempelvis på den nævnte hjemmeside, og derefter finde lignende møbler på eksempelvis loppemarkeder eller www.dba.dk (Den Blå Avis).

Retro Retro er en stilart der imiterer en ældre stilart. En meget enkel måde at indføre retro i sit hjem er ved hjælp af skilte. Der findes mange sjove skilte med mottoer, men også med gamle opskrifter på eksempelvis boller. Heldigvis er det idag meget "in" at bruge retro ting. Rigtig mange køkkenredskaber kan findes i retro stil, men som er helt splinter nye.

Vintage Vintage er en fransk ord som egentli…

Dekorative fliser - Flise-moden

Igennem mange år er fliser blevet brugt rent praktisk i både køkken og bad. Stilen har ændret sig utroligt meget i løbet af årene. I den moderne verden vi lever i idag handler det om at stikke ud og overskride grænser. Det er nu blevet enormt "in" at udsmykke hjemmet med fliser og ikke kun for det praktiske. Men denne gang er stilen lidt mere speciel, og kun fantasien sætter grænser. I dette indlæg vil jeg komme med nogle bud på hvordan du kan gå i krig både med dine gamle kedelige fliser, men også hvordan du kan skrifte dine gamle ud hvis du har mod på det. Der findes både billige og dyre måder at gøre det på.

Gamle til nye Der findes flere måder at gøre dine gamle fliser mere interessante. Den billigste måde at ved hjælp af stickers. Men inden du går i krig med dette projekt er det vigtigt at du får renset fliserne grundigt. Der må hverken sidde mad, sæbe eller kalkrester på fliserne. På mindre end en dag har du pludselig et helt nyt rum.
Find stickers:  http://www.urbis.d…

Bord dæk dig !

I sæsonens anledning synes jeg lige vi tager et indlæg om borddækning. Som så mange andre ting er der også flere forskellige stilarter og måder at dække et bord. Jeg håber på at kunne inspirere! Måske er der nogen der i sidste øjeblik mangler inspiration til konfirmationen.   Grundlæggende er her et billede der viser den pligtopfyldende borddækning. Det er ikke sikkert man har behov for det hele, man kan selv plukke ud hvad man har behov for. 
Romantik For at sammensætte denne borddækning har du brug for alle dine feminine sider. Glas med fine mønstre, tallerkener med smukke detaljer. Blomster dekorationer, gerne roser. Selvfølgelig må du ikke glemme lysestagerne. Hvis du ønsker servietter skal du bruge noget simpelt, det kan sagtens være i farver, men så skal det være i lyse nuancer. Man kan også sagtens bruge stofservietter, men dem er der mange gæster der helst vil være foruden. Hold farverne så neutrale som muligt da detaljerne i stellet skal stjæle opmærksomheden. Indisk Her skal…